Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині пройде благодійний бал “Вальс квітів”

29 квітня у Новій Каховці пройде весняний благодійний бал «Вальс квітів».
В програмі заходу: виступ танцювальних колективів, конкурс маленьких принцес, благодійний аукціон, вікторина, урочиста фото-сесія.

Організатори пропонують наступний дрес-код: дами вечерні сукні, кавалери костюми або фраки.

Місце проведення: кафе «Перлина» адреса: м.Нова Каховка, пр-т Перемоги 3б, 29.04.2018 початок о 17-00 годині.

Проводять благодійний захід ГО «Лідерство без титулів» та БФ дитячої творчості «Обдарованість», за підтримки міського голови м. Нова Каховка Володимира Коваленка.

Зібрані кошти підуть в пологове відділення комунальної Центральної міської лікарні м. Нова Каховка на обладнання. Це монітор пацієнта (портативний) для новонароджених. Вартість монітора – 35 000 тис. грн. 
Унікальний моніторинг новонароджених з індивідуальним захистом від апное: визначає симптоми задухи, викликаного зупинкою дихання новонародженого, забезпечуючи максимальну турботу про життя новонароджених. Моніторинг рівня кисню за допомогою датчика концентрації кисню, міряє пульс, неінвазивний артеріальний тиск, температуру центральну і периферичну. Для даного монітора характерно швидке відновлення після дефібриляції і фільтрація будь-яких електричних перешкод.

Про умови участі можна дзінатись за посиланням. Або зателефонувати за номерами 050 856 87 61; 067 593 78 97; 099 148 90 67.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН