Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська міська дитяча бібліотека поповнилась сучасною технікою

Шостий рік поспіль у День Миколая Чудотворця до підприємця і громадського діяча Олександра Сидоренка з привітаннями приходять працівники міської бібліотеки для дітей Нової Каховки. На всі звернення централізованої бібліотечної системи Олександр Миколайович живо реагує і надає посильну допомогу.

Як і цього разу, до підприємця звернулась адміністрація ЦБС Новокаховської міської ради з пропозицією стати партнером у проведенні обласної бібліотечної акції «Мрій! Читай! Досягай!», яка розрахована на 5 років. Допомога потрібна була у придбанні принтера для кольорового друку. І саме у День Святого Миколая підприємець передав бібліотекарам оргтехніку. Олександр Сидоренко, який надає волонтерську допомогу бійцям АТО, не полишає поза увагою дитячі й соціально важливі заклади.

«Якщо займаєшся волонтерством, то неможливо займатись лише одним напрямком. Бібліотеки, як і решта дитячих закладів, потребують створення нормальних умов для розвитку всіх здібностей дитини. У бібліотеках діти спілкуються з книгою, відшукують потрібну інформацію, створюють щось нове, і там повинні бути сучасні комп’ютери і оргтехніка», – вважає благодійник.

Принтер для кольорового друку необхідний у діяльності творчої студії «Арт-промоція», яка займатиметься виготовленням книжкових закладок-рекламок, листівок-запрошень, оформленням фотолітописів діяльності волонтерських бригад у рамках п’ятирічної акції «Мрій! Читай! Досягай!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН