Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбувся майстер-клас для бібліотечних волонтерів

Новокаховська бібліотечна централізована система отримала черговий дарунок від друга й мецената Олександра Сидоренка

Підприємець постійно допомагає міським бібліотекам у вирішенні фінансових питань. Тільки нещодавно ЦБС отримала кольоровий принтер від Олександра Сидоренка, нині – книги, що вийшли друком у «Видавництві Старого Лева» – «Орда» Романа Іваничука та «Чат для дівчат».

Це і стало гарним приводом для проведення майстер-класу для бібліотечних волонтерів. Своїх читачів бібліотекарі долучають до обласної волонтерської акції «Мрій! Читай! Досягай!», яка триватиме до 2022 року.

Дорослі презентували дітям, котрі погодились допомагати працівникам книгозбірень і всіляко пропагувати книгу, відеозвіт про роботу попередньої волонтерської програми і пояснили, чим власне будуть займатись добровольці протягом наступних років.

Діти взяли участь у вікторині, пограли у ляльковий театр, а також познайомились з тим, як можна рекламувати книгу із застосуванням новітніх технологій. Спробували створити віртуальні виставки, бук-трейлери та листівки-рекламки.

Для участі в обласній акції визначені волонтерські бригади, роботу яких координують бібліотекарі. Кожна з груп отримала пам’ятку-завдання на найближчий час.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН