Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Херсонщини допомагають соціально незахищеним

До громадського діяча, підприємця з Нової Каховки Олександра Сидоренка постійно звертаються організації, фонди, що опікуються проблемами незахищених верств населення. Звертаються, тому що знають, що їм не буде відмовлено. При найменшій можливості директор підприємства «Піонер новітніх технологій» виділяє допомогу.

Звернення Новокаховської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих не залишилось поза увагою. До Всесвітнього дня людей, що мають вади зору, були закуплені продуктові набори для 15 членів місцевого УТОСу.

«Наші діти заслуговують найкращого». Так назвали благодійну передноворічну акцію організатори – представники фонду «Лепта», що діє у Новій Каховці. Напередодні новорічних свят фонд організував вечір для збору коштів на переобладнання дитячого інфекційного відділення районної лікарні.

Відділення, де проходять лікування діти з тяжкими недугами, потребує сучасного електрокардіографу. Не оновлювались і меблі у лікарняних палатах (ліжка, шафи, пеленатори). На це не вистачає коштів у міському бюджеті.

До збору необхідної суми залучили всю громаду міста й району. Вніс свою лепту й Олександр Сидоренко, який, до речі, від початку воєнних дій на сході України не припиняє надсилати допомогу й українській армії. Допомога тим, хто потребує цього найбільше, – один з життєвих принципів громадського діяча.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН