Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці пройшов благодійний бал “Вальс квітів”

29 квітня  прошов благодійний бал «Вальс квітів». Захід відбувся за підтримки міського голови м. Нова Каховка Володимира Коваленка.

Організаторами заходу стали ГО «Лідерство без титулів» та БФ дитячої творчості «Обдарованість».
В програмі заходу: виступ танцювальних колективів, конкурс маленьких принцес, благодійний аукціон, вікторина, світлодіодне шоу, фуршет, урочиста фото-сесія.

Проводили благодійний зал заради збору коштів на придбання монітору пацієнта для новонароджених у пологове (акушерське) відділення комунальної Центральної міської лікарні м. Нова Каховка.

За допомоги обладнання проводиться унікальний моніторинг новонароджених з індивідуальним захистом від апное: визначає симптоми задухи, викликаного зупинкою дихання новонародженого, забезпечуючи максимальну турботу про життя новонароджених. Моніторинг рівня кисню за допомогою датчика концентрації кисню, міряє пульс, неінвазивний артеріальний тиск, температуру центральну і периферичну. Для даного монітора характерно швидке відновлення після дефібриляції і фільтрація будь-яких електричних перешкод.

 – На благодійному балу, було зібрано 19750 тис. грн. з них кошти на рахунку 15 000 тис. грн.; від продажу лотів на аукціоні 4750 грн. Нам ще потрібно дозбирати приблизно 16000 тис. грн. Вартість монітору для новонароджених від 35 000 тис. грн. до 120 000 грн. – повідомляє Ірина Червона, засновник ГО “Лідерство без титулів”.

Благодійний внесок можна перерахувати на  рахунок №26001300172542, МФО 352457, ЄДРПОУ 41436926, в ХОУ АТ «Ощадбанк». Отримувач: ГО «Лідерство без титулів». Призначення платежу: благодійний внесок ВАЛЬС КВІТІВ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН