Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні активісти піймали крадіїв на гарячому

«ХЕРСОНБУДУ» – «СТОПКОР» ЗУПИНИВ КРАДІЖКУ

Група невідомих осіб намагалась незаконно вивезти з будівельного майданчика кран компанії «Херсонбуд». Спроба викрадення сталась на закинутому будівництві по вулиці Михайлівській (колишя Петренко), 28. Свідками події стали активісти місцевого осередку проекту. Їм вдалось зупинити крадіжку техніки.

«Група зловмисників двічі намагалась вкрасти кран. Першу спробу скоїли вночі. Ми стали свідками крадіжки і нам вдалось зупинити вивезення техніки. А уже вранці кран уже завантажили на евакуатор і збирались вивезти з території законсервованого будівництва. Ми виклали на місце злочину поліцію. Крадії відмовлялись називатись і пред’являти свої документи. При цьому поліція не вживала жодних дій, передбачених законом. Якби нас не було на місці, власність «Херсонбуду» могли просто вкрасти і вивезти у невідомому напрямку», – розповів голова херсонського осередку «Стоп корупції» Михайло Величко.

Додамо, днями київський Апеляційний адміністративний суд Києва відхилив скаргу рейдерів, які не погодились із забороною перепродажу захопленого майна «Херсонбуду». Касації у цьому питанні не буде, рішення остаточне.
Суд своїм вердиктом заборонив здійснення подальших перереєстрацій права власності на незаконно відібрану у ТОВ «КПД-5 С» нерухомість.

Джерело-https://www.facebook.com/stopcor.ua/posts/2142033442731838

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН