Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Тітушки» Сальда заблокували приміщення «Херсонбуду» та спровокували бійку

У Херсоні знову неспокійно: 15 квітня, вперше за два з половиною роки тривалої судової тяганини легітимні власники «Херсонбуду» намагалися потрапити на своє робоче місце. Натомість наштовхнулися на агресію та провокації, влаштовані Володимиром Сальдом. Як колишній херсонський мер перешкоджає поверненню майна законним господарям? Дивіться у розслідуванні Марії Гураль.

На підставі рішення Верховного Суду, наказів Міністерства юстиції та після поновлення в реєстрі корпоративних і майнових прав родина Сандиків хотіла провести інвентаризацію повернутого майна. Однак вони так і не змогли зайти до кабінету підприємства, яке належить їм за законом.

Як розповідає Олександр Сандик, опоненти законних власників занервували після поновлення прав справжніх засновників у держреєстрі.

Нагадаємо, два з половиною роки тому шляхом махінацій із документами фірму захопили рейдери. Як вдалося з’ясувати журналістам, усе це провернули не без участі колишнього мера Херсона – Володимира Сальда. Який, до речі, і цього разу не забарився. І власною персоною проник до будівлі, куди збирались увійти Сандики.

На місці подій був присутній колишній мер Сальдо

Побачивши власників «Херсонбуду» з їхніми представниками та громадськими активістами, Володимир Сальдо, який формально не має стосунку до підприємства, викликав охорону. Чоловіки завадили увійти до приміщень законним представникам, а потім колишній мер почав активно комусь телефонувати.

Уже за кілька хвилин до будівлі «Херсонбуду» примчали адвокати та представники Сальда, а згодом, попри карантин і заборону скупчень людей, підтягнулася й група молодиків спортивної статури разом із місцевим нібито журналістом.

Не забув колишній мер запросити і свою вірну помічницю Ольгу Співакіну, яка свого часу дуже постаралась, аби «відмазати» пана Сальда від «домініканської справи», за якою політику світили 25 років ув’язнення.

Стопкор

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН