Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Власник “Херсонбуду” розповів про трирічне протистояння з рейдерами

Власники ПАТ «Херсонбуд» воювали цілих три роки з рейдерами, які за допомогою підробки документів записали собі 60% долі підприємства. Про це 3 вересня в медіацентрі «СтопКор» під час засідання круглого столу на тему «Антирейдерська міжвідомча рада з захисту бізнесу при Президентові України: пропозиції щодо механізму і регламенту роботи» заявив керівник ПАТ «Херсонбуд» Олександр Сандік.

 sandik
Олександр Сандік Фото: СтопКор

«3 роки тому один з наших партнерів, який мав 30% долі, сформував пакет документів, завдяки яким переписав на себе 60% долі підприємства. Ми, звичайно, почали захищатися та надіслали відповідну заяву до Міністерства юстиції, де вже підтвердили нашу позицію у цій справі, але наступного ранку рейдери захопили та переписали на себе все майно нашого підприємства. Тобто Міністерство нас підтримало і ми отримали назад свою компанію, але вже без всього майна», – розповів Олександр Сандік.

Також він додав, що їхнє підприємство воювало з рейдерами цілих три роки. За цей час суди намагалися постійно обійти наказ від Міністерства юстиції, але згодом господарський суд став все-таки на їхній бік.

«Бізнесмени повинні займатися своєю справою, а держава повинна їх захищати», – закінчив Сандік.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, українські бізнесмени виступили під час круглого столу щодо небезпек, які загрожують українському бізнесу з ініціативою створення Антирейдерської координаційної міжвідомчої ради при Президентові України. За результатами заходу було надіслано відкритого листа до Офісу Президента з відповідною ініціативою учасників обговорення.

Cтопкор

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН