Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Про економічний розвиток територій говоритимуть у Присиваській ОТГ

Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проекту ПУЛЬС 9 серпня 2018 року планує проведення навчального візиту до Присиваської (Григорівської) об’єднаної територіальної громади для представників потенційних та вже створених ОТГ Херсонської області на тему: «Переваги об’єднання громад для економічного розвитку територій».

Програма заходу передбачає відвідування адміністративного центру громади та інших населених пунктів ОТГ, знайомство із системою планування розвитку громади, круглий стіл з питань організації проектної роботи в громаді.
До участі запрошуються депутати місцевих рад, активісти – прибічники утворення ОТГ, представники органів місцевого самоврядування як уже створених громад, так і таких, що перебувають на стадії утворення.

Організований виїзд із Херсона автобусом о 6.30 від Херсонської облдержадміністрації. Також для громад, розташованих на лівобережній частині області місцем збору є місто Таврійськ (біля Таврійської міської ради – не пізніше 8.00), або за пропозиціями імовірних учасників – по трасі Нова Каховка – Чаплинка.

Організований проїзд маршрутом Херсон – Присиваська ОТГ, Присиваська ОТГ – Херсон та харчування учасників забезпечується коштом Асоціації міст України в рамках проекту ПУЛЬС.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН