Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Центральній міській лікарні Нової Каховки відкрили актову залу

Початок нинішнього тижня став святковим і знаковим для  керівництва і працівників Центральної міської лікарні Нової Каховки. Сьогодні, 12 червня, на території лікарняного комплексу, що на вулиці Героїв України, відкрили нову актову залу.  Довгий час  про такого роду приміщення тут лише мріяли. Власне, приміщення було завжди, от тільки нагадувало руїну. І от нині, в урочистій атмосфері, з традиційною стрічкою, зала  офіційно розпочала функціонувати, повідомляє НК Онлайн.

З нагоди події  в оновленому приміщенні зібрались медики та гості – мер міста Володимир Коваленко, його заступник, куратор медичної галузі Леонід Чурсинов,  секретар міської ради Олександр Лук’яненко, керівник ПАТ «Фірма «Херсоноблагробуд», яке  виконувало роботи на об’єкті, Анатолій Подофа  та інші.

«Пам’ятаю, що тут було раніше. Разом ми домовилися, що наведемо тут лад. І ось – радісна подія настала. Це чудовий подарунок напередодні професійного свята та ювілею закладу», – наголосив міський голова.

Як зазначив головний лікар ЦМЛ Ігор Гайдаманчук, приміщення використовуватися для проведення медичних консиліумів, зібрань, семінарів, «круглих столів». Це  ще одна сходинка на шляху до оновлення і осучаснення закладу в цілому.  Окремої уваги заслуговує музейна експозиція. Спільними зусиллями медики віднайшли  світлини, документи, на яких зафіксовані найголовніші та знакові події в житті  лікарні – ровесниці міста. В подальшому  ця виставка розширюватиметься, адже час не стоїть на місці і в ньому вже сьогодні карбуються імена тих, хто, давши клятву Гіппократа,   щоденно віддає себе служінню людям.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН