Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонмаш представив свою продукцію на всеукраїнській виставці

Про те, що сьогодні продукцію Херсонського машинобудівного заводу було представлено на агропромисловій виставці “АГРО-2017”, на Фейсбуці повідомив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв. Виставка проходить у Києві на території НК “Експоцентр України”.

 – Цей захід має статус міжнародного і надає можливість с/г виробникам ознайомитися з інноваційними технологіями, автоматизацією управління і контролю в сільському господарстві, впровадженням енергозберігаючих технологій. Також у рамках «АГРО-2017» відбулися презентації та дегустації різноманітних продуктів, показ племінних коней та великої рогатої худоби, – пише губернатор Херсонщини.

Також очільник області нагадує сільгоспвиробникам про компенсацію витрат на техніку та обладнання вітчизняного виробництва, яка надається з державного бюджету:

 – Нагадаю, що Постановою КМУ від 1-го березня 2017 року №130 “Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості с/г техніки та обладнання вітчизняного виробництва ” буде виділено 550 млн. грн. на 2017 рік.
Щоб отримати компенсацію за придбану техніку, с/г виробнику достатньо подати до державного банку заявку та підтверджуючі документи про її придбання. Потім Мінагрополітики в місячний строк перераховує кошти державному банку. Останній в одноденний термін компенсує покупцю 20% від вартості придбаної техніки без ПДВ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН