Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні можна буде ознайомитися з повсякденням людей, які проживали в зоні бойових дій

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського обласного краєзнавчого музею. У повідомленні йдеться про наступне:

«Запрошуємо охочих 20 січня о 13.00 на відкриття виставки Музею воєнного дитинства.

На виставці будуть представлені речі та історії людей, на дитинство яких вплинула війна на Донбасі, тимчасова окупація Криму та вимушене внутрішнє переселення. Тут можна буде побачити, яким є повсякдення дітей, які проживають або проживали в зоні бойових дій, осягнути його складність, а також пересвідчитись, що дитинство можливе, а життя триває навіть в умовах збройного конфлікту.

“Діти знаходять дуже багато способів, щоб відбудувати хоча б частину повсякденного життя в умовах, які важко уявити. Наша місія — показати цю стійкість і надію для всіх, – зазначає Директорка Музею воєнного дитинства в Україні Юлія Скубицька. Наша виставка розпочинає подорож регіонами, адже люди із досвідом воєнного дитинства тепер живуть у різних частинах нашої країни. Херсон є першим із обласних центрів, де ми представимо колекцію Музею”.

Виставка реалізується за підтримки Програмного офісу forumZFD в Україні.

З усіх питань звертайтеся на пошту pressua@warchildhood.org або до комунікаційної координаторки виставки у Херсоні Інни Зеленої за телефоном 095 611 75 06.

Виставка працюватиме з 20 січня до 2 лютого, відвідування безкоштовне.

Чекаємо за адресою: Театральна 1 з вівторка до суботи з 10 до 16».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН