Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для маленької херсонки зібрали 15 тисяч гривень на благодійному аукціоні

У колективі клінічної лікарні ім. О.С.Лучанського стало доброю традицією напередодні відзначення Міжнародного Дня захисту дітей проводити благодійні аукціони з продажу творчих робіт  своїх дітей і онуків, маленьких пацієнтів Міського центру реабілітації дітей з онкологічними захворюваннями, зібрані кошти  направляються на придбання  ліків, лікувальні процедури, приладдя для занять творчістю, адже у Центрі реабілітації лікують не лише тіло, а й душу дитини.

Благодійна виставка-аукціон «Від серця до серця», що відбулася 30 травня,  об’єднала багатьох небайдужих херсонців бажанням допомогти маленькій херсонці Настусі Целінко побороти важку недугу та отримати можливість насолоджуватись дитинством, сонечком, теплом рідних та ЖИТИ. Весь колектив клінічної лікарні, громадськість, мешканці міста, посадові особи виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради, мали можливість не лише побачити гарні, зроблені дитячими руками поробки, намальовані та вишиті картини, вироби з паперу, мушлі, бісеру і ще багато інших прекрасних речей, але й придбати за символічну ціну річ, яка найбільше сподобалась, – і таким чином зробити свій внесок у добру справу та підтримати мужню Настусю та її батьків, надати шанс отримати лікування з пересадки кісткового мозку в клініці Турину (Італія).

За час проведення благодійної виставки-аукціону «Від серця до серця» зібрано 15 тисяч гривень. Всі кошти будуть передані для потреб дитини.

Довідка: Целінко Анастасія,  05.07.2013 р.н.,  в грудні 2016 року перенесла гостру респіраторну інфекцію. Після обстеження дівчинка була  направлена на лікування в онкогематологічне відділення дитячої обласної клінічної лікарні, де в січні 2017 року вперше встановлений  діагноз «гостра лімфобластна лейкемія». З  25.01.2017року  дівчинка  лікується  в національній дитячій  спеціалізованій  лікарні «ОХМАТДИТ. За рекомендаціями українських фахівців-онкологів дівчинка потребує  пересадки кісткового мозку за кордоном.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює безмежну вдячність кожному НЕБАЙДУЖОМУ СЕРЦЮ, колективу клінічної лікарні ім. О.С. Лучанського, працівникам Міського центру реабілітації дітей з онкологічними захворюваннями, які докладають усіх зусиль, щоб діти могли отримати найкращий подарунок – повноцінне здорове ЖИТТЯ!

Прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН