Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українці активно брали участь у благодійній акції з допомоги хворим дітям

Попередня статистика новорічної благодійної акції «Лапка до лапки рятує життя» від АЛЛО для БФ «Таблеточки» свідчить, що  мешканці кількох міст найактивніше долучилися до допомоги хворим дітям та участі в акції – покупки благодійного магніту з зображенням лапки помаранчево-чорного тигриняти за символічну суму 5 гривень. 

Міста, мешканці яких найактивніше долучилися до акції за даними АЛЛО – купили 31% з усіх проданих магнітів:

  1. Київ
  2. Дніпро
  3. Львів
  4. Харків
  5. Кропивницький
  6. Запоріжжя
  7. Одеса
  8. Кривий Ріг
  9. Суми 

Крім того, в деяких магазинах у Дніпрі, Львові, Луцьку, Харкові та Сумах та розкупили найбільше магнітів серед усіх магазинів АЛЛО в Україні.

Вже 1 лютого 2022 року за підсумками акції маркетплейс АЛЛО подвоїть зібрані кошти та направить цю суму БФ «Таблеточки», який вже понад 10 років опікується дитячою онкологією.

З 24 грудня 2021 року до 18 січня 2022 року було зібрано 285 000 гривень, а це означає, що діти вже можуть розраховувати на суму 570 000 гривень. Географія проєкту охоплює всі міста, в яких працюють магазини АЛЛО, магніт також можна придбати на сайті www.allo.ua до 31 січня 2022 року. За перебігом акції можна слідкувати на сайті allo.ua/ua/lapkadolapki.

В АЛЛО вражені активністю українців: клієнти та пересічні українці купують магніти, багато публікують фото з магнітами у соціальних мережах. Кожен українець може долучитися до цієї ініціативи та новорічного дива для маленьких українців, які наразі борються з хворобами, адже АЛЛО подвоїть всі кошти, які будуть зібрані від продажу магнітів. 

Довідка

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами – від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 140 містах України. 

«Таблеточки» — благодійний фонд, що понад 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює за чотирма напрямами: адресна допомога сім’ям, систематична допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей та професійний розвиток медичного персоналу. За час роботи фонду понад 5500 сімей отримали адресну допомогу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН