Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відкрили стаціонарне ендокринологічне відділення обласної клінічної лікарні

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку директора КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня» ХОР Віктора Короленка. У повідомленні йдеться про наступне:

«Радий повідомити про те, що стаціонарне ендокринологічне відділення Херсонської обласної клінічної лікарні знову відкрито після тривалої перерви, законтрактовано пакети послуг з НСЗУ та готове прийняти на лікування пацієнтів Херсона та області.

Сьогодні ендокринні патології є однією з глобальних медико-соціальних і економічних проблем сучасності. Число пацієнтів, які страждають тими чи іншими захворюваннями залоз внутрішньої секреції, що виникають унаслідок вродженого або набутого порушення вироблення гормонів, постійно зростає. Тому фахівці ендокринологічного відділення КНП “Херсонська обласна клінічна лікарня” знову працюють та надають всебічну допомогу людям, що страждають ендокринологічними патологіями.

Ендокринологічне відділення КНП “Херсонська обласна клінічна лікарня” це:

– сучасна діагностика та лікування захворювань ендокринної системи;

– кваліфікований медичний персонал;

– корекція всіх видів гормонального обміну сучасними лікувальними засобами;

– комплексний підхід до надання стаціонарної допомоги;

– комфортабельні палати та умови перебування;

– дієтичне харчування;

– індивідуальне та групове навчання хворих на цукровий діабет в школі самоконтролю по спеціальній програмі із використанням інтерактивних форм навчання».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН