Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині викрили алкогольний сурогат на понад 1,5 млн. гривень

Під час проведення обшуку одного зі складських комплексів оперативники вилучили 65 тисяч пляшок з підробленими марками акцизного податку. Орієнтована вартість такого небезпечного напою становить більше 1,5 мільйона гривень. Операцію провели співробітники податкової міліції спільно із Службою безпеки України.

Таким бізнесом займалася ціла група осіб. Фальсифікат вже сформували в оптову партію. Алкоголь розлили по пляшкам і обклеїли підробленими марками акцизного податку. Продавали його через мережу реалізаторів на території Херсонської області, а також розміщували оголошення в інтернеті та з використанням служб доставки могли розсилати всією Україною.

Напої могли значно сплюндрувати репутацію різних брендів, адже ділки копіювали пакування лише відомих торгових марок. Причому процес поставили на потік з використанням обладнання, що забезпечує його масове виробництво.

В ході операції “Акциз-2017” працівники оперативного управління ДФС у Херсонській області спільно з Головним слідчим управлінням СБУ на виявлених складах провели обшук. Весь сурогат вилучили і передали на відповідальне зберігання. Розслідування кримінального провадження триває.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН