Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери Херсонщини продовжують допомагати українській армії

Від самого початку війни на Сході України волонтери стали форпостом у наданні допомоги бійцям української армії. І, нині, коли громадяни почали сплачувати обов’язковий військовий збір і фінансування армії збільшилось, люди доброї волі продовжують збирати і доставляти бійцям найнеобхідніше.

Від початку подій надає допомогу Збройним Силам і колектив Новокаховського підприємства «Піонер новітніх технологій», яке очолює Олександр Сидоренко.

«Щодня ми бачимо у новинах, що на Сході гинуть наші хлопці, є поранені. Армія потребує допомоги суспільства. Не лише у якихось матеріальних благах, а й у добрих і щирих словах підтримки, у привітаннях до свят. Ми живемо тут у комфорті, а вони щодоби перебувають у важких умовах, ризикуючи життям, захищають мир і спокій. Всі волонтери, щоб там не говорили, виконують головну місію суспільства у підтримці бійців, вони є прикладом для інших», – впевнений директор підприємства «Піонер новітніх технологій Олександр Сидоренко.

Постійна допомога армії від небайдужих підприємців з Нової Каховки оцінена у Міністерстві оборони. Генерал армії, міністр оборони Степан Полторак нагородив Олександра Сидоренка медаллю «За сприяння Збройним Силам України».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН