Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський окружний суд прокоментував ситуацію із місцевим перевізником

Днями «Український Південь» повідомляв про ситуацію, яка склалася із херсонським перевізником «Корсар», який продовжує в судах України відстоювати своє законне право на здійснення перевезень за маршрутом Херсон-Скадовськ. На нашу статтю надійшла відповідь від Херсонського окружного адміністративного суду:

Херсонський окружний адміністративний суд стосовно публікації повідомляє наступне.

Справа за позовом ПП «Корсар» до Управління транспорту, дорожньої інфраструктури та зв’язку Херсонської ОДА, Херсонської обласної державної адміністрації, треті особи: ПП «Кулида», ПП «Поярков» про визнання протиправним та скасування розпорядження № 364 від 24.05.2016, визнання незаконними дій відповідача перебуває в проваджені Херсонського окружного адміністративного суду.

Прес-служба суду звертає увагу на недопустимість маніпуляцій щодо можливого впливу на суд при прийняті рішення по даній справі. У разі наявності інформації та відповідних доказів у осіб, якім відомо про такі факти, мають право звернутися до відповідних компетентних органів для надання оцінки наявній інформації.

Одночасно звертаємо увагу, що розгляд зазначеної справи відбудеться відповідно до норм Кодексу адміністративного судочинства України та матеріальних норм права.

Про прийняте рішення по справі буде повідомлено додатково.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН