Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи захистить законних власників херсонський суддя Гонтар

Завтра, 12 жовтня в Херсонському міському судді відбудеться засідання під головуванням судді Гонтаря Дмитра Олександровича. Шахраї хочуть на короткий термін отримати контроль над майном великого підприємства в Херсоні, знявши арешт з 4 великих майнових комплексів (по вул. Лютеранській, 24 у Херсоні, пансионат у Залізному Порту і 2 виробничих баз в Олешках) і в швидкий спосіб перепродати їх.

Питання резонасне для Херсона, адже по суті відпрацьовується нова рейдерська схема з відбирання майна у підприємців та фізичних осіб. І в цій схемі судді грають не останню роль. Звісно, суддя Гонтар Дмитро Олександрович прийматиме рішення під пильним оком ЗМІ та громадськості, адже в українське суспільство прийшли зміни і позови до суду мають розглядатись в законний спосіб.

Сподіваються на правове рішення і законні власники майна, звертаючись у своєму листі до судді Гонтаря Д. О.

За даним фактом СВ Херсонського ВП ГУ НП в Херсонській області було відкрито кримінальне провадження № 1201723004005137, та на даний час проводиться ряд необхідних слідчих дій для встановлення винних осіб та притягнення їх до кримінальної відповідальності. З оперативних джерел нам стало відомо, що зловмисниками продовжуються вчинятися незаконні дії, щодо захоплення нашого майна, у тому числі і шляхом подачі незрозумілих позовів до судів для отримання рішень та використання їх у своїй злочинній схемі“.

 Нагадаємо: Ситуацію з махінацією майнових комплексів було розглянуто вже на антирейдерському штабі (28.09.2017) під головуванням очільника Херсонської області А. Гордєєва, який навіть зробив зауваження поліції Херсона, чому вона зволікає, адже нотаріуси та реєстратори діяли спільно з кимось. Ці люди знаходяться в Херсоні, їх можна хоча б почати опитувати. Адже держава повинна захищати законне право на власність.

В Міністерстві юстиції відразу відреагували, відключивши реєстраторів і нотаріуса від Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, а щодо Білозерського реєстратора відкрито вже і кримінальну справу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН