Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні у Херсоні скадовчани виступили на захист свого міського голови

У Херсоні в Апеляційному суді сьогодні розглядалася справа міського голови Скадовська, якому закидають конфлікт інтересів, це стосується підписання договору із компанією дружини на суму у 1167 грн. Як заявляє сам звинувачений, такий крок був зроблений з бажання зекономити на витратах міської влади.

На Фейсбуці херсонська журналістка Євгенія Вірліч повідомила, що підтримати Олександра Яковлєва сьогодні прийшло дуже багато людей:

 – Суд. Підтримка Олександра Яковлєва – просто неймовірна. Поговорили з людьми, деяких знаю особисто: приїхали щиро підтримати міського голову Скадовська.

Слухання справи Скадовського міського голови продовжиться 20 лютого о 13.30. Розгляд справи перенесли через велику кількість документів, які надав захист звинуваченого, що потребують додаткового часу для ознайомлення усіх сторін справи.

Підтримати Олександра Яковлєва до суду приїхало близько 150 скадовчан, загалом на його захист сьогодні стало понад 200 людей.

Цинізм ситуації в тому, що на Херсонщині відповідні органи закривають очі на численні махінації високопосадовців, де шкода громаді вираховується мільйонами гривень. Тому в людей, що прийшли цього дня до суду, виникає питання, чому така увага у правоохоронних органів виникла саме до нинішнього міського голови Скадовська?

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН