Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На полігоні Широкий Лан почали будувати військове містечко за 370 млн – фото, відео

На полігоні Широкий Лан у Миколаївській області почалося будівництво бригадного табору. На зведення об’єкту виділено 370 мільйонів гривень, повідомила прес-служба Міноборони, пише сайт Новое Время.

Міністр оборони України Степан Полторак оглянув хід початку будівництва військового містечка та визначив графік виконання подальших робіт.

“Минулого року було розроблено необхідну технічну документацію, а з початку 2017 — розпочалися будівельні роботи. Завершення першої черги будівництва заплановано на кінець цього року”,— зазначив Міністр оборони.

Також Міністр оборони підкреслив, що забезпечення гідних умов проживання військовослужбовців — одне із пріоритетних завдань.

У свою чергу, радник президента України Юрій Бірюков додав у Facebook, що на полігоні планується побудувати 11 казарм, будівлю їдальні з харчоблоком, медичний центр та штаб.

 

В казармі особового складу, яка розрахована на проживання двох рот, буде спальне приміщення, спальне приміщення офіцерів, туалети-умивальники, душові та кімната відпочинку особового складу.

“І все це повинно бути побудовано до кінця цього року – звіт міністра оборони щотижня”, – йдеться у повідомленні Бірюкова.

Нагадаємо, у лютому 2016 року близько півсотні бійців 53-ї окремої механізованої бригади, незадоволені умовами їх розміщення на полігоні Широкий Лан, а також ставленням командування до їх забезпечення в цілому, вирушили пішки до прокуратури Миколаєва.

24 лютого Миколаївський районний суд Миколаївської області визнав винними у недбалому ставленні до служби начальника штабу – першого заступника командира батальйону 53-ї окремої механізованої бригади і заступника командира цього ж батальйону з тилу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН