Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді збирають канцелярське приладдя для дітей, які опинилися в складних обставинах

Жителів громади закликали долучитись до благодійної акції “Чужих дітей не буває”. Про це повідомляє “Український Південь”  з посиланням на сторінку громади:

-Напередодні початку нового навчального року до “Центру надання адміністративних послуг” Великокопанівської сільської ради благодійники принесли шкільне приладдя.
В результаті цього шляхетного вчинку у фахівців відділу виникла ідея: провести чергову доброчинну акцію “ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ”. Жителів громади закликають долучитись до акції, при цьому не витрачаючи багато коштів із сімейного бюджету, а поділитись декількома олівцями або ручками, зошитами чи кольоровим папером. При цьому ініціатори акції переконані, що такий посильний для кожного внесок у доброчинну справу стане величезною допомогою для тих, хто дійсно цього потребує.
Отже, якщо у вас є шкільне приладдя: шкільні ранці, (б/у, але доглянуті), зошити, ручки, олівці, кольоровий папір, фарби, пластилін, пензлі та інше, долучайтесь до акції! Зібрані речі будуть передані сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, а надлишки (в разі наявності) направлені до Будинку дитини в м. Херсон.
Адреса збору речей: с. Великі Копані вул. Горького 5 (приміщення колишньої лікарні).

Графік роботи : Пн. – Чт. з 8-00 до 17-00, Пт. з 8-00 до 16 -00.

мПриєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН