Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівська громада співпрацює з Радою Європи

25 та 26 листопада 2021 року відбувся останній захід для Великокопанівської ТГ в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні». Під час онлайн-зустрічі підбивали підсумки проробленої спільно роботи. Завдяки консультаційній підтримці тренерів та тренерок, нам вдалося розпочати роботу по створенню Молодіжної ради у Великокопанівській громаді. Вже у грудні цього року відбудуться вибори до складу Молодіжної ради, які відкриють нову сторінку впровадження молодіжної політики в громаді.

У рамках проєкту команда молоді:
– провела опитування мешканців щодо молодіжної участі у громаді;
– підвищила компетентності щодо впровадження молодіжної політики;
– отримала менторську підтримку у створенні Молодіжної ради;
– розробила та реалізувала план дій зі створення Молодіжної ради у громаді.
Дякуємо професійній роботі тренерської та менторської команди проєкту – Вікторії Безсмертній, Юлії Єлфімовій та Олександру Фомічову,- завдяки яким вдалося покращити компетентності нашої проєктної команди, обмінятися думками та досвідом задля посилення участі молоді в Великокопанівській громаді.

«Молодь за демократію в Україні» реалізується у межах Плану дій Ради Європи для України на 2018–2022 роки та ґрунтується на попередньому досвіді та продуктивній двосторонній співпраці Ради Європи та Міністерства молоді та спорту України у межах Рамкової програми співробітництва в галузі молодіжної політики між Радою Європи та Міністерством молоді та спорту України на 2016-2020 роки.

Великокопанівська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН