Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські у Херсоні допомагали дітям готувати великодні подарунки для захисників України

У прифронтовому Херсоні, який понад вісім місяців був в окупації та який після звільнення нещадно обстрілює російська армія, ювенальні поліцейські допомагають найменшим жителям відволікатися від вибухів та забезпечують цікаве дозвілля, – повідомляє Полція Херсонщини.
Цього разу до свята Великодня ювенали провели для малечі майстер-клас по розпису крашанок. Це була не тільки корисна вправа, а й своєрідна арт-терапія для юних херсонців, які нині вимушені переживати жахіття війни й проводити дозвілля в укритті.
Хлопчики і дівчата дуже старанно розмальовували великодні яйця у жовто-блакитні кольори, робили наліпки символів України, прикрашали їх стрічками.
Діти самі висловили бажання привітати наших військових зі святом і передати їм власноруч прикрашені крашанки. Тож до великодніх яєць додали ще й листи зі словами подяки воїнам, побажаннями добра, здоров’я та скорішої перемоги над ворогом. Найближчим часом ювенальні поліцейські передадуть дитячі подарунки бійцям, які несуть службу на херсонському напрямку.
 Дивіться у відео, як поліцейські рятуали і евакуювали людей з-рід обстрілів:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН