Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярка з Херсона перемогла в екологічному конкурсі від ХДАЕУ

У березні 2024 року здобувачі Херсонської гімназії № 20 узяли участь у конкурсі «KITCHEN GARDEN», організований кафедрою землеробства Херсонського державного аграрно-економічного університету.
Конкурс спрямований на підтримку інтересу молоді до нових трендів у розвитку малої екології, зокрема до теми вирощування корисної зелені – мікрогріну, а також зниження рівня тривожності та зміцнення здоров’я. За умовами конкурсу необхідно було виростити з насіння в горщику рослину та створити затишний куточок для її вирощування.
“Друге призове місце отримала робота «Гірчиця», яку виконала учениця 9-Б класу Гавриленко Дарʼя під керівництвом вчителя біології Ірини Грянко. Як переможниця конкурсу гімназистка отримала цінний подарунок – фітнес-браслет smart watch.
Вітаємо Дар’ю і бажаємо нових успіхів, досягнень та задоволення від наукових відкриттів”, – зазначила адміністрація  Херсонської багатопрофільної гімназії №20.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”, які сучасні дитячі простори відкриваються в Херсоні:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН