Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Більшість вчителів захопленої Херсонської спеціалізованої школи №30 не погодилися співпрацювати з окупаційною владою

Відому у місті Херсонську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №30 одну з перших захопила окупаційна влада. Однак, більшість педагогічного колективу зберігла свою принципову позицію, не погодившись на співпрацю з росіянами та покинула територію області. Серед 30% педагогів, які залишаються в місті – багато свідомих громадян, які не працюватимуть у закладі. Про це у зверненні до батьків розповіла адміністрація закладу:

До уваги учнів та батьків Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30!

Зараз ми бачимо й чуємо запрошення на навчання в школі. Але на сьогодні це не зовсім той навчальний заклад, який ви всі знаєте й цінуєте. Погодьтеся, що будь-яка будівля з обладнаними кабінетами – це “нежива” школа. А наша 30-ка з її іменем та результатами – це здібні працьовиті УЧНІ та ерудовані щирі ВЧИТЕЛІ, які виховували своїх учнів у повазі до рідної мови, народних традицій і безумовної любові до своєї рідної, такої багатостраждальної, але непереможної України.

Хочемо повідомити, що з тих 30% учителів школи, які залишилися в місті , не всі згодні працювати за програмами країни агресора. Більша ж частина вчителів зараз знаходиться на підконтрольній Україні території і не погодилася на співпрацю з окупаційною владою.

Ми продовжуємо підпорядковуватися управлінню освіти Херсонської міської ради і чекаємо від них вказівок щодо наших наступних дій.

Віримо в ЗСУ! Слава Україні! До зустрічі в нашій українській тридцятці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН