Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Деякі “освітяни” Херсонської області почали співпрацювати з колаборантами

Не зважаючи на третій місяць в окупації, мешканці Херсонської області відстоюють проукраїнську позицію. Не погоджуються співпрацювати з колаборантами ні держслужбовців, ні працівники навчальних закладів.

Нині мета росіян – повністю русифікувати навчальні заклади на територіях, що нині захоплені. Вдається їм це не надто ефективно робити.

Однак, знайшлись і ті, хто готовий заплямувати репутацію співпрацею з колаборантами.  Про “освітян”, які пройшли курс перепідготовки у Криму розповіли у каналі “База зрадників Херсону”:

1 Мельниченко Ірина Борисівна. Скадовськ. Вихователь дитячого садочка.
2 Шатрова Вікторія Володимирівна 14.07.1970 р.н.
3 Мартинова Олена Василівна – самопроголошена “директорка” №5 школи Каховки
4 Олена Терещенко (Ус) – дружина відомого у Каховці бізнесмена, співвласника місцевої мережі побутової техніки “Фактор”, погодилась “очолити” каховську школу №1
5 Деменко Ігор Костянтинович 11.07.1960 р.н. – Вчитель географії. Був членом Партії регіонів. До 16.07.2019 – директор загальноосвітньої школи №5.

Всі вони – колаборанти. Виїжджали в Крим, м. Сімферополя на “підвищення кваліфікації”, який проходив у Таврійському (у загарбників він Кримський федеральний) національному університеті імені В. І. Вернадського. Тісно співпрацюють з окупаційною владою.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН