Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Місцева влада показала наслідки російських обстрілів житлових кварталів Херсона: є постраждалі (відео)

Херсон зранку під вогневим обстрілом російської армії, якв атакує житлові квартали з окупованого лівобережжя Херсонщини.

На відео – Дніпровський район Херсона після ранкових обстрілів російської армії. На автобусній зупинці під удар потрапила 44-річна херсонка, їй допомогу надаєть місцеві медики.  У неї  вибухова та уламкова травмами. Тільки з початку цього дня у Херсоні – четверо травмованих. Влада закликає місцевих жителів бути обережними, не пересуватися мсітом без потреб.

За процесуального керівництва Херсонської та Бериславської окружних прокуратур розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

22 квітня близько 10:20 армія рф вкотре обстріляла середмістя Херсона з артилерійської зброї. Поранення середньої тяжкості отримала 44-річна жінка, яка в момент атаки перебувала на зупинці громадського транспорту.

За іншою адресою в наслідок обстрілу постраждало ще двоє чоловіків. Також меддопомогу надано 63-річному мешканцю, який дістав поранень внаслідок обстрілу міста приблизно о 05:30 ранку.

 

Відео – Херсонська ОВА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН