Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині центри обслуговування платників податків надали 3681 адміністративну послугу

За інформацією управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – березня 2024 року відвідувачам Центрів обслуговування платників надано 3681 адміністративну послугу, – повідомляє пресслужба установи.

Найчастіше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі довідок про податковий номер. Всього надано 2645 таких послуги. З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 306 осіб отримали відомості про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також у січні – березні поточного року запитуваними були послуги з реєстрації класичних і програмних реєстраторів розрахункових операцій – 104 та 418 відповідно, книг обліку розрахункових операцій – 116 та розрахункових книжок – 86.

Наразі на Херсонщині функціонують 5 Центрів обслуговування платників. З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі можна ознайомитись за покликанням: https://kherson.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Читатйе на сайті інформаційного видання ” Український південь”:

На Херсонщині відновив роботу Офіс євроінтеграції

Читайте на сайті інформаційного видання ” Український південь”:

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН