Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці відновили у Києві роботу дитячого центру: історія релокованого підприємства (відео)

Про це повідомила Ірина Ніколаєва, підприємиця, голова “Спілки жінок Херсонщини”.

“Щороку мої діти проводили канікули в дитячому центрі Дитячий розважальний центр “Be good” в Херсоні – і це був завжди цікавий, яскравий, веселий час. З війною центр, як і багато чудових місць Херсону, закрився. Не було зрозуміло, що далі, кому потрібні радощі в такий складний час. Але пройшло 2 роки і я бачу новину у Катерини Ковальчук про те, що вони відновлюють свою діяльність в Києві.Хто зараз в Києві, дуже рекомендую завітати з вашими дітками в центр «Be Good», підтримати Катю, Євгенію Шафалович, самим переконатися, що дівчата створюють дійсно круте дозвілля для дітей. Ну і звичайно процвітання новому місцю”, –  написала  підприємиця.

Це саме той момент, коли щиро радієш за людей, жителів Херсона, які подарували не один десяток радісних моментів нашим маленьким херсонцям, зуміли вистояти і розпочати все з початку.

“З Катею мене обʼєднують не лише дитячі канікули, – ми робили багато благодійних проєктів і світських заходів. Були плани на масштабні цікаві проєкти, які, на жаль, не трапились через російську агресію. Але ми про них не забули і, як тільки будемо готові – поділимося деталями”, – додала Ірина Ніколаєва.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Студенти Херсонського фахового спортивного коледжу перемогли на Всеукраїнських змаганнях

 

Дивіться, як херсонці відновлюють власну справу у відео:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН