Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У школи на лівобережжі Херсонщини окупанти привезли до бібліотек російські підручники з історії

Через проблему із власною ідентичністю росіяни страждають на культурну та історичну клептоманію. Вкрасти історію та переписати її під свою – це все, на що спроможні на росії. І починають вони, звісно, з шкільної парти. Нові підручники з історії де немає вже Київської Русі, а тільки Русь тепер масово завозять на ТОТ. І це вже не «Історія України», а «Історія росії», – повідомляє центр національного спротиву.

Саме тому з 1 вересня 2025 року у школах на тимчасово окупованих територіях Херсонщини буде збільшено кількість годин на вивчення історії. У 5-8-х класах буде по три уроки на тиждень, у дев’ятих класах – по дві години.

Про це хизується окупаційна влада та колаборанти, котрі мають завдання вихолостити усе українське з місцевого населення і насамперед молодого покоління.

А ось українські підручники окупанти просто спалюють. Все так само, як це робили у нацистській Німеччині.

Якщо вам відомі факти про злочини окупаційної влади, колаборантів  та ворога на тимчасово окупованих територіях, просимо повідомляти про них за цим посиланням.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна колишнього співробітника ДСНС за співпрацю з окупаційною владою

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН