Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські веслувальники перемогли на Всеукраїнських змаганнях у Києві

З 11 по 14 квітня 2024 року в місті Києві проводились Всеукраїнські відбіркові змагання серед дорослих та молоді до 23 років з веслування академічного. У змаганнях брали участь 10 спортсменів, які представляли збірну команду Херсонської області на цих змаганнях по всіх вікових групах, – повімляє Херсонська федерація  академічного веслування.
“Є ще “порох в пороховницях”, а у наших тренерів наснага, бажання і можливості готувати саме херсонських спортсменів із перспективою на майбутнє. Загалом збірною херсонської області з веслування академічного Херсонської федерації академічного веслування на цих змаганнях завойовано 15 медалей”, – зазначається  в повідомленні.
  ВИБОРОЛИ:
І місце – 6 медалей,
ІІ місце – 4 медалі,
ІІІ місце – 5 медалей.
І місце: Шенен Туанна – 4 б/с;
Шенен Туанна – 8+;
Ставинога Дар’я – 4х;
Михайлов Андрій – 1х;
Михайлов Андрій – 4х;
Верестюк Артем – 4х;
ІІ місце: Ставинога Дар’я – 1х;
Стешенко Євген – 4 б/с;
Харік Андрій – 4 б/с;
Гречаний Олександр – 8+;
ІІІ місце: Шенен Туанна – 2 б/с;
Гречаний Олександр – 2 б/с;
Суховой Гліб – 8+;
Григор’єв Олександр – 8+;
Сластьон Олександр – 8+;
  Подякували у федерації і тренерам, які займалися вихованцями. Це – Олександр Боголуцький, Олександр Бакарасєв, Олена Олефіренко, Олег Волощук Віталій Кривенко, Артем Морозов,  Микола Кривенко, Сергій Рєзніков, Наталя Піпаєва.
“І незважаючи на всі втрати спортивної інфраструктури і руйнування в Херсонщині і в нашій країні, дякуємо нашим захисникам за надані можливості реалізації спортивних талантів і потенціалу українського спорту!”, – написав Ігор Гарагуля, президентХерсонської федерації  академічного веслування.
Возможно, это изображение в стиле поп-арт (текст)
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН