Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російська армія на окупованій Херсонщині безуспішно здійснила 4 штурми позицій ЗСУ (відео)

Cили оборони півдня повідомили, що за минулу добу у ворога стало менше на 123 окупанти, а також знищено у російських військових  44 одиниці озброєння та військової техніки, – зазначено в повідомленні.

Серед ліквідованого – 14 гармат, зокрема САУ “Гвоздика”; 2 міномети; -23 одиниці автобронетехніки; -2 станції радіоелектронної боротьби; 1 комплекс відеоспостереження “Муром-М”;  2 системи фотовідеоспостереження.

Знищено 4 польові пункти боєпостачання, місце зберігання пально-мастильних матеріалів та місце зберігання матеріально-технічних засобів ворожого війська.

“На лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині, ворог здійснив 4 штурми позицій наших оборонців. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції”, – додали в повідомленні.

Дивіться відео в телеграм-каналі інформаційного видання “Український Південь”, як ліквідовувалися позиції російських військових у  Кринках, на окупованому лівобережжі  Херсонщини:

https://t.me/ukrpivden/23507

Підписатися: телеграм

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна жительку Донецької області: очолила окупаційний орган на Херсонщині

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН