Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Платники Херсонщини поповнили державні цільові фонди майже на 1,2 млрд гривень ЄСВ

За підсумками  першого кварталу 2024 року до державних цільових фондів від платників Херсонської області надійшло майже 1,2 млрд гривень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, – повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у        Херсонській         області,      Автономній  Республіці Крим та м. Севастополі.

Своєчасна сплата ЄСВ – це можливість фінансування державних цільових програм, пенсійних виплат, допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності або безробіттям. І саме своєчасна сплата єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування гарантує громадянам право на соціальний захист.

Необхідно враховувати, що несплата єдиного внеску призводить до втрати страхового стажу працівника, необхідного для призначення пенсійних виплат у майбутньому.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку сумлінним платникам за відповідальне ставлення до своїх фінансових зобов’язань.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Внаслідок чергового обстрілу Херсонщини поранено підлітка: прокуратура розпочала розслідування

На Херсонщині судитимуть співробітників окупаційної міграційної служби (фото)

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН