Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На окупованих територіях Херсонщини браконьєри рф масштабно грабують рибні багатства Азовського моря

 У ході моніторингу інформації, викладеної у мережі Інтернет, виявлено відеоматеріал, у якому йдеться про масштабний незаконний вилов водних біоресурсів на окупованій території Херсонської області, а саме в акваторії Азовського моря, поблизу м. Генічеськ, – повідомляється на сайтіДержавне агентство меліорації та рибного господарства України.
 За даними пропагандистів рф обсяг грабунку водойми склав 35 тонн хамси, 186 кг азовського калкана та 60 кг глося. Продавати рибу злочинці планують як на території окупованої Херсонщини, так і в регіонах країни-окупанта.
 За вказаним фактом незаконного вилову водних біоресурсів Генічеським районним відділом поліції відкрито кримінальне провадження.
Збитки, нанесені рибному господарству України, розраховані Азовським рибоохоронним патрулем Держрибагентства і склали понад 43 млн грн (без урахування шкоди за незаконний вилов азовського калкана та глося).
Це лише один з багатьох випадків завданої шкоди окупантами в Азовському морі, загальний масштаб знищення цінної риби у водоймі набагато більший.
 Читайте на сайті інформаційного видання “український південь”:
 Дивіться на ютуб-каналі відео про волонтерку з Херсона Ольгу Фурман:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН