Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині понад 25 тисяч абонентів через бойові дії залишаються без енергопостачання, – Міненерго

Унаслідок бойових дій у місті Херсон та на території області залишилися без електропостачання 2840 абонентів. Загалом, в області без світла перебуває  25,8 тисяч точок обліку. – повідомили в Міненерго.

В Херсонобленерго повідомили,  що для відновлення електропостачання  працюють  28 бригад енергетиків, які налічують 152 робітників та 46 одиниць техніки.

Ремонтні роботи виконуються на лініях напругою 35 кВ, 10 кВ та 0,4 кВ, які живлять населені пункти: Заградівка, Мала Олександрівка, Нововоскресенське, Любимівка, Трудолюбівка, місто Херсон, Камишани, Чорнобаївка та Білозерка.

Ці заходи спрямовані на негайне відновлення електропостачання для забезпечення життєво важливих потреб населення та зменшення негативного впливу на його побутове функціонування.

Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:

Ростислав Карандєєв під час робочого візиту до Херсона передав книги для бібліотеки

Також читайте на сайті інформаційного видання “Україснький  південь:У ХДАЕУ відбудеться науково-практична конференція, присвячена 150-річчю заснування закладу

Дивіться на ютуб-каналі інформаційного видання “український південь”, як минулого року в ХДАЕУ квітли тюльпани під обстрілами

Зберегли колекцію під час окупації: у дендропарку почали квітнути тюльпани (відео)

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН