Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському медичному коледжі відбувся конкурс професійної майстерності (відео)

18  травня адміністрація  Берисласького медичного коледжу  планує провести зустріч з майбутніми абітурієнтами, тими, хто мріє про професію медичного працівника.

Заклад працює в дистаційному форматі,  практику студенти проходять на базі лікарень та аптечних закладів у різних містах України.

Велику увагу в Бериславському медичному коледжі приділяють набуттю теоретичних знань. Практики-лікарі проводять заняття зі студентами.

Нещодавно  в освітньому закладі відбувся конкурс професійної майстерності.

“У навчальному закладі відбувся конкурс професійної майстерності по хірургії між студентами 142 та 232 групами ІV курсу спеціалізації Лікувальна справа. Метою заходу було підвищення рівня підготовки та престижу медичної професії. Студенти обох груп продемонстрували відмінні знання, добрі навички з хірургії, вміли приймати професійні рішення у складних ситуаціях. Незважаючи на запеклу боротьбу, перемогу виборола 232 група. Тож бажаємо нашим випускникам, майбутнім фельдшерам, подальших успіхів у роботі та професійного зростання”, – зазначили в адміністрації Бериславського медичного коледжу.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:
 Дивіться на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”:
 Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”:
https://youtu.be/t4HeIsPbhIA?si=w-yDuOHx6K9NhhVy

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН