Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині внаслідок російської агресії постраждали чотири людини, – поліція

Поліція Херсонщини фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення. За минулу добу російська армія здійснила обстріли території області з артилерії, мінометів, танків та БпЛА. Під вогневими ударами противника перебували Херсон, Антонівка, Садове, Білозерка, Станіслав, Дар’ївка, Наддніпрянське, Зеленівка, Микільське, Берислав, Новоберислав, Гаврилівка, Тягинка та Монастирське. Пошкоджень зазнали приватні будинки та гараж, – повідомляє Поліція Херсонщини.
У Бериславі та Білозерці внаслідок атаки російських безпілотників постраждали двоє людей: у 63-річного чоловіка мінно-вибухова травма, контузія та вогнепальні рани кінцівок, у 60-річного потерпілого контузія.
У Дар’ївській громаді в результаті ворожого артилерійського обстрілу постраждав 22-річний чоловік, який самостійно звернувся до медичного закладу. Лікарі діагностували в нього вибухову травму та вогнепальне поранення кінцівки.
Протягом доби російська армія з артилерії атакувала й Херсон. Ввечері у центральній частині міста під обстріл потрапила 45-річна жінка, вона отримала ушкодження голови, але відмовилась від госпіталізації.
Також вибухи лунали у Дніпровському районі та прибережній частині Корабельного району.
На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідовували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.
За минулу добу поліція відреагувала на 235 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 17 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України
 Дивіться у відео:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН