Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині внаслідок обстрілів російської армії поранено трьох місцевих жителів та шістьох поліцейських

війська рф минулої доби здійснили 47 обстрілів території Херсонської області із використанням 156 снарядів, серед яких міни, ракети та керовані авіабомби, застосовував ворог і артилерію, і авіацію, і БпЛА, – повідомляє  Поліція Херсонщини.
Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Зеленівка, Станіслав, Чорнобаївка, Антонівка, Білозерка, Тараса Шевченка, Михайлівка, Раківка, Дудчани та Осокорівка.
У Херсонському районі поліція зафіксувала пошкодження 30 об’єктів: 16 приватних та 1 багатоповерхового будинку, адмінбудівлі, гаражів, складських приміщень та автомобілів. Внаслідок російської агресії травмовано 6 поліцейських, загрози їх життю немає.
Поблизу Раківки в результаті ворожої атаки за допомогою БпЛА постраждали двоє дорожніх працівників віком 32 та 56 років, в обох мінно-вибухові травми.
Внаслідок артилерійського обстрілу Дудчан отримав контузію 41-річний місцевий житель, пошкоджено його будинок.
В обласному центрі після серії вибухів пошкоджено адміністративну будівлю, цивільний автомобіль та службові автомобілі поліції у Дніпровському районі. У центральній прибережній частині міста пошкоджено багатоповерхівку.
На місцях російських атак працювали всі екстрені служби, слідчо-оперативні групи поліції вилучали уламки ворожих снарядів та документували наслідки обстрілів.
За минулу добу поліція відреагувала на 331 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 8 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН