Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громади Херсонщини отримали майже 450 мільйонів гривень податків

Не зважаючи на складні безпекові умови, територіальні громади Херсонської області наполегливо забезпечюють надходження податків до місцевих бюджетів. Так, найбільшу частку надходжень вдалося мобілізувати Херсонській міській територіальній громаді (58% або 258,7  млн гривень), Великоолександрiвській селищній територiальній громаді (4% або 15,9 млн гривень), та Бiлозерській селищній територiальній громаді (2% або 9,4  млн гривень), – повідомляє пресцентр установи.

 

Загальна сума надходжень від суб’єктів господарювання та громадян до місцевих бюджетів Херсонщини за січень-березень поточного року склала 449,2 млн гривень.

Із загальної суми надходжень найбільше місцеві бюджети зібрали податку на доходи фізичних осіб – 326,6 млн гривень, що в загальній структурі надходжень складає 73%. Також до лідерів за обсягом сплати входить єдиний податок (92,6 млн гривень), плата за землю (15 млн гривень), акцизний податок з кінцевих продажів (5,5 млн гривень).

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дякує всім сумлінним платникам податків за їх внесок у розвиток та відновлення територіальних громад Херсонщини.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН