Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівництво регіону зустрілося з трудовим колективом ХДУ

Про це повідомив  Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради.
“Із задоволенням взяв участь у зустрічі з трудовим колективом Херсонського державного університету. За запрошенням ректора, депутата, голови Постійної комісії з питань розвитку людського капіталу Херсонської обласної ради Олександра Співаковського, поспілкувався з викладачами закладу. Проговорили з Олександром Володимировичем поточні проблеми вищої освіти та заходи, які потрібно зробити, щоб зберегти наші ВНЗ та забезпечити їх подальший розвиток.На зустрічі також були присутні заступник голови Херсонської ОВА Володимир Клюцевський та начальниця управління освіти та науки Херсонської ОВА Тетяна Юшко”, – зазначив Юрій Соболевський.
Для ХДУ  важлива співпраця з освітніми закладами регіону, бо це формується людський капітал Херсонщини. Такі зустрічі є традиційними в закладі.
 Керівництво області і ХДУ оглянули руйнування освітнього закладу, – про це повідомив ректор закладу.
“Під час візиту оглянули масштаби руйнувань 8 поверху після обстрілу окупантами 28 березня головного корпусу ХДУ. Зруйновані стіни, колони, аудиторій і вони ще кажуть про тероризм… Цей обстріл дійсно приголомшив як земляків, так й наших закордонних друзів та партнерів. Отримав десятки дзвінків зі всього світу зі словами підтримки колективу. Завжди кажу, що ми боремось за те, щоб повернути той світ, той спосіб життя, який в нас вкрали окупанти. Так, ми сварилися, були незадоволені владою і один одним, але попри все знаходили компроміс, жили в мирі, виховували патріотичну молодь, рухали науку й шли вперед кожного дня. Тому так сильно ми прагнемо Перемоги України і віримо у ЗСУ! Дякую, земляки, за ваші мужність, терпіння і відданість університету”, – прокоментував Олександр Співаковський, ректор ХДУ.
 Дивіться на сайті:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН