Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині на проходження національного мультипредметного тесту зареєструвалися 1170 учасників

Відбувся брифінг щодо проведення національного мультипредметного тесту у 2023/2024 навчальному році.Участь у заході взяли начальниця управління освіти і науки Херсонської ОВА Тетяна Юшко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти Максим Кирпенко, в.о. директора Херсонської філії Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Оксана Дрозд та директорка Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова Херсонської міської ради при Херсонському державному університеті Галина Бібік, – повідомили в Херсонській ОВА.
Спікери розказали про особливості НМТ й модель його проведення та поділилися практичним досвідом підготовки до нього випускників.
До завершення реєстрації для участі у національному мультипредметному тесті у випускників, які планують вступати до закладів вищої освіти, залишилося 10 днів.
Нині на проходження тесту зареєструвалися 1170 учасників. Це на 180 більше, ніж минулоріч.
НМТ проводитимуть у спеціально обладнаних пунктах тестування, створених як в Україні, так і за її межами, оскільки третина випускників херсонських шкіл наразі мешкає за кордоном.
Детальніше про це – у відео:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН