Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітники ХДУ у Херсоні отримали гуманітарну допомогу

Протягом останніх тижнів Волонтерський центр Херсонського державного університету забезпечив отримання гуманітарної допомоги співробітниками ХДУ, які знаходяться у Херсоні, – повідомили в прсцентрі ХДУ.

Як повідомила керівниця Волонтерського центру ХДУ Тамара Мандич, завдяки підтримці Херсонської обласної військової адміністрації отримано та розподілено 100 фасованих продуктових наборів. Також відбулася видача 25 наборів із матеріалами для швидкого тимчасового відновлення приміщень та дахів після ворожих обстрілів.

Нагадаємо, під час зустрічі у лютому 2024 року ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського та заступника голови Херсонської ОВА, керівника обласного Гуманітарного штабу Володимира Клюцевського зі співробітниками херсонського офісу ХДУ було оголошено про збір потреб і можливість отримання допомоги продуктовими та ремонтними наборами від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Волонтерський центр сформував списки і згодом отримав потрібну допомогу, яка вже передана заявникам.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У ХДУ викладачі проводять консультації для випускників шкіл з підготовки до НМТ

Дивіться на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”: опитуванян випускників ХДУ

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН