Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ викладачі проводять консультації для випускників шкіл з підготовки до НМТ

У Херсонському державному університеті розпочалася реєстрація на консультації з підготовки на НМТ. Заповнюй гугл-форму та роби перший крок до формування своєї траєкторії успіху, – повідомляє прессцентр ХДУ.

Попри війну та розпорошеність колективу Херсонський державний університет не зупиняється.

“Спільнота Херсонського державного університету міцно тримає освітній фронт та намагається зробити освітній процес якісним. І для нас вкрай важливо, аби вступники склали НМТ успішно та набрали максимальну кількість балів. Тож мета цих консультацій – допомогти у підготовці до складання Національного мультипредметного тесту з обов’язкових предметів. Ми впевнені, що поєднання технічних можливостей і якісного науково-педагогічного складу дасть відмінний результат”, – наголошує проректорка з міжнародної, соціально-гуманітарної й науково-педагогічної роботи Алла Цапів.

Вона відмітила, що заклад вищої освіти утримує лідерські позиції на півдні України. Про це свідчать результати рейтингів: Херсонський державний університет у топ-50 ЗВО України!

Консультації – безкоштовні, проводять їх досвідчені викладачі Херсонського державного університету – докторів і кандидатів наук, професорів, доцентів, які є не лише фахівцями-науковцями, а й мають значний педагогічний досвід саме у викладанні.

Вступників ознайомлюють не тільки зі структурою тестів, а й дають практичні поради щодо виконання завдань та їх особливостей, ефективної та якісної підготовки до НМТ тощо.

Формат проведення – онлайн, що є вкрай зручним.

Консультації тривають з березня по травень.

Реєстрація за покликанням: https://forms.gle/VviEe6e4kiCxq7UHA

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У ХДУ навчаються в магістратурі за рахунок ваучерів від центру зайнятості

Ректор ХДУ зустрівся з міністром освіти й науки України

Студенти Бериславського педагогічного коледжу проводять заняття для дітей переселенців у Кривому Розі (фото)

Дивіться на ютуб-каналі, що розповідають випускники ХДУ:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН