Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ навчаються в магістратурі за рахунок ваучерів від центру зайнятості

Зазначимо, що ваучер  документ встановленого зразка, що дає особі право на підготовку на наступному рівні освіти, перепідготовку за наявності диплому бакалавра або магістра, – повідомляє пресслужба ХДУ.

Вступникам пропонується перелік спеціальностей, найбільш затребуваних в Україні, на які можна вступити, скориставшись ваучером на навчання.

За результами вступної кампанії, минулого року до Херсонського державного університету за цією програмою вступило 122 особи. Навчання дистанційне, тобто наші студенти здобувають освіту з будь-якого куточку світу.

Найбільшою популярністю серед таких вступників користувався факультет психології, історії та соціології – 73 ваучери, а також педагогічний (16 ваучерів) та факультет фізичного виховання та спорту – (15 ваучерів). На факультетах відмітили, що такі вступники дуже вмотивовані та відкриті до нових знань.

Ця програма, зокрема, спрямована на вступників 45+. Тож це також чудова можливість змінити своє професійне життя та отримати нові перспективи!

Ті, хто розглялядає можливість вступу за ваучерами, можуть дізнатися про освітні можливості, взявши участь в онлайн-воркшопі “Ваучер на навчання: легкий старт професійного розвитку”. Відбудеться він 7 березня об 11:00.

Захід проводитимуть фахівці Херсонської обласної служби зайнятості, які розкажуть:

– що таке ваучер на безкоштовне навчання та хто може ним скористатися;

– про сучасні 124 професії та спеціальності за якими можна отримати освіту;

– як отримати ваучер на навчання та здобути нові навички.

Аби взяти участь, потрібно попередньо заповнити реєстраційну форму. Дедлайн заповнення форми: 6 березня 2024 року, 15:00 год. Покликання на захід буде надіслано на електронну адресу.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Ректор ХДУ зустрівся з міністром освіти й науки України

Співробітники ХДУ отримають ремонтні комплекти для тимчасового закриття наслідків обстрілів житла

Також читайте: 14 березня розпочинається реєстрація на НМТ-2024: у ХДУ консультують випускників шкіл щодо вступної кампанії до вишів

 

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН