Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ відбулося засідання спеціалізованої вченої ради: ступінь докторки філософії отримала Тамара Мандич

Про це повідомив Олександр Співаковський, ректор ХДУ.
“Попри виклики сьогодення молоді науковці Херсонського державного університету не стоять на місці! Вони міцно тримають свій фронт – освітянсько-аспірантський та радують успішними захистами! Сьогодні у нас дуже приємна новина – успішно захистила дисертацію з теми “Лексико-семантична вербалізація концептосфери СПОРТ у сучасному українському медійному просторі” на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 035 Філологія випускниця аспірантури ХДУ Тамара Мандич. Захист відбувся у разовій спеціалізованій вченій раді ХДУ зі спеціальності 035 Філологія. Науковий керівник – доцентка Олена Карабута”, – зазначив Олександр Співаковський.
Тамара Мандич – голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених ХДУ, під час війна вона очолила Волонтерський центр ХДУ. Також вона – Уповноважена із захисту державної мови в університеті.
“Та найголовніше – Тамара, завдяки наполегливості та бажанню відкривати для себе нове, показувала блискучі результати своєї роботи. Вона переможниця багатьох конкурсів різного рівня, разом зі спільнотою наукового товариства ХДУ вона досягає успіхів й у реалізації масштабних проєктів. Тамара є свого роду рушійною силою молодих науковців Херсонського державного університету, надихаючи та спонукаючи до наполегливої роботи, але разом з тим й привчає любити науку! Навіть у такі вкрай складні часи вони змінюють світ на краще і розширюють свої горизонти! Вони – наше майбутнє, майбутнє України!
Щиро вітаю Тамару та її наукову керівницю з успішним захистом.Бажаю успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги, професійного зростання та самореалізації!
А також не зупинятися на досягнутому! Тільки вперед до нових перемог!
Щиро вдячний голові вченої ради ХДУ Володимиру Олексенку, першому проректору Сергію Омельчуку, керівниці відділу аспірантури та докторантури Вероніці Денисенко, науково-педагогічним працівникам, співробітникам ХДУ за підтримку наших молодих науковців!”, – додав в дописі ректор ХДУ.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН