Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студентка ХДУ Катерина Радіонова стала учасницею проєкту з міжнародних волонтерських стажувань

Міжнародна співпраця надає студентам величезні можливості для професійного та особистісного розвитку. Чудовим прикладом є академічна мобільність Катерини Радіонової, студентки 4 курсу педагогічного факультету спеціальності “Спеціальна освіта. Логопедія”.
Зараз Катерина Радіонова перебуває на волонтерському стажуванні «Youth 4 Impact» від ВМГО «AIESEC в Україні» на базі Özel Renkli Düşler Akademisi Anaokulu в м. Анталія Республіки Туреччина (з 22 січня по 3 березня), – повідомляє пресслужба Педагогічного факультету ХДУ.
Проєкт «Youth 4 Impact» є частиною програми міжнародних волонтерських стажувань «Global Volunteer», яка має на меті розвиток освітніх просторів щодо Цілей сталого розвитку, а також місцевих і глобальних питань у співпраці зі школами чи місцевими неурядовими організаціями в різних громадах.
Основними завданнями Катерини під час стажування є створення матеріалів, розважальних активностей та заходів для проведення занять для дітей про Цілі Сталого Розвитку. До того ж, стажування проходить англійською мовою, що свідчить про високий рівень підготовки здобувачів та їх вмотивованість.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН