Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Делегація ХДУ перебуває з робочим візитом в Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохово (Польща)

Про це повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський.
Два дні делегація Херсонського державного університету працюватиме в Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохово (Польща). Нашій співпраці багато років, але є спільна позиція розширити горизонти, тому у складі делегації деканеса педагогічного факультету Любовь Петухова, декан факультету фізичного виховання та спорту Іван Глухов, заступниця декана факультету фізичного виховання та спорту з організаційно-виховної роботи, міжнародної діяльності та цифровізації Катерина Дробот. Мали честь зустрітися з ректоркою університету ім. Яна Длугоша, професоркою Анною Випич-Гавроньською, проректорами Йоанною Варонська-Генсіарж, Александром Сєронь та Зиґмунтом Бонком. Від спільноти Херсонського державного університету передав ікону та подякував польському народу та освітянам зокрема за потужну підтримку України.
Ми взяли курс на інтернаціоналізацію та інтеграцію у європейський освітній простір, тому обговорюємо питання налагодження співпраці у сфері програми подвійних дипломів та інших форм співпраці між педагогічним факультетом, факультетом української й іноземної філології та журналістики, медичним факультетом та факультетом фізичного виховання та спорту з відповідними факультетами Університету ім. Яна Длугоша. Цікавлять академічна мобільність працівників та студентів, семестрові обміни, участь у проєктах Erasmus+ KA131.
Протягом двох днів зустрічаємось точково з деканами кожного факультету, знайомимось, відвідуємо навчальні лабораторії, спортивні та інші об’єкти та готуємось до підписання меморандуму.
Тож, шановні студенти та майбутні наші студенти, створюємо для вас нові можливості та додаткові перспективи під час навчання у Херсонському державному університету, який входить до ТОП-50 закладів вищої освіти України.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН