Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Херсонщини взяли участь у Форумі відновлення тимчасово окупованих та деокупованих громад

ПРо це повідомили в Херсонській ОВА.

Захід відбувся за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

Херсонщину на форумі представив перший заступник начальника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій та представник Управління з питань децентралізації та розвитку громад ХОВА.

Також до участі долучились представники Верховної Ради України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Мінреінтеграції, Агентства відновлення та інфраструктурних проєктів України.

Учасники форуму обговорили питання координації політики деокупації, реінтеграції та відновлення громад, підвищення спроможності центральної та місцевої влади, відновлення людського капіталу, роль освіти як інструменту консолідації постраждалих громад.

Досвід роботи щодо відновлення та подальшої реінтеграції мешканців в територіальних громад Херсонської області під час панельних дискусій презентували начальники Великоолександрівської та Дар’ївської військових адміністрацій.

 

Криміналісти Херсонщини використовують сучасну ДНК-лабораторію для ідентифікації жертв російської агресії та розкриття злочинів (відео)

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

93% продукції українських аграріїв експортується через порти Великої Одеси та Дунаю

Також  читайте:За матеріалами ДБР колишній начальник херсонської колонії отримав довічний термін

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН