Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбувся форум «Повернення молоді на Херсонщину»

 Після перемоги постане питання повернення, родин з дітьми молоді на Херсонщину, вона потребуватиме енергійних ікреативнх рішень щодо відновлення.
Саме про це говорили на форумі. 
Про це повідомив Юрій Соболевський, голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», депутат фракції «Слуга Народу» у Херсонській обласній.
“Насправді, молодь — це не тільки майбутнє, як прийнято завжди говорити, а і наше сьогодення. Молодь взяла до рук зброю і захищає Україну, молодь формує партизанський рух на тимчасово окупованих територіях, молодь волонтерить.
Для нашої області створення умов, за яких молодь повернеться на рідну територію — вкрай важливе питання. Тож розробка стратегії подальшого розвитку Херсонщини неможлива без участі молодих людей. В тому числі відновлення громад. Тут молодь має бути залучена з найперших етапів.Дякую всім, хто прийняв участь у форумі і поділився власними думками щодо майбутнього Херсонської області!, – повідомив Юрій Соболевський, голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», депутат фракції «Слуга Народу» у Херсонській обласній.
До обговорень були запрошені голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк, нардепи Олександр Санченко, Павло Павліш, Сергій Козир та херсонець, директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв.
“Учасником форуму став і Юрій Кирилов — ректор Херсонського аграрно-екномічного університету. Якісна та доступна вища освіта — одна із основних умов, щоб молодь залишалась в області і розвивала її.Вдячний представникам ЗеМолодіжки Херсонщини та її лідеру Нісару Ахмаду за представлення свого бачення розвитку області і готовність до реалізації конкретних дій.Вірю, що наша область матиме успішне майбутнє. Ми разом. Ми готові до роботи. Слава Україні!!”, – додав Юрій Соболевський, голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», депутат фракції «Слуга Народу» у Херсонській обласній.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН